Over ons

LINDSAY VAN HALDEREN

LINDSAY VAN HALDEREN

Mijn naam is Lindsay van Halderen. Ik heb rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Gedurende mijn studie heb ik bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt, alwaar ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan. Daarnaast heb ik mij als vrijwilliger ingezet voor de Rechtswinkel Noord-Holland. Ik heb een advies-en procespraktijk binnen het civiele recht, met de nadruk op het personen-en familierecht. 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een nauwgezette aanpak. Indien mogelijk worden problemen zonder tussenkomst van een rechter geregeld, maar als er geen vooruitgang is aarzel ik niet om te procederen. 

Ik ben betrokken, gedreven en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt. Daarnaast ben ik toegankelijk, eerlijk en – niet onbelangrijk- goed bereikbaar. Ik ben snel in het beantwoorden van e-mails en/of de telefoon, zodat u niet te lang met vragen blijft zitten.

SHANNA VAN HALDEREN

SHANNA VAN HALDEREN

Mijn naam is Shanna van Halderen en ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. In 2014 ben ik afgestudeerd. Gedurende mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse hulpverleningsinstanties waaronder Centrum Jeugd en Gezin, Veiligheidshuis, Parlan en GGZ-NHN. Zodoende heb ik met verschillende externe organisaties samengewerkt en ben ik tegen diverse conflicten aangelopen. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om het conflict vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dit heeft mij geïnspireerd om verder te kijken dan naar de voorliggende problematiek. Er spelen namelijk veelal achterliggende belangen die minstens zo belangrijk zijn. 

Ik kan mij goed verplaatsen in de situatie en gevoelens van anderen. Mijn aanpak kenmerkt zich dan ook door openheid, betrokkenheid en oprechtheid.

Image
Image

VH ADVOCATUUR & MEDIATION
RUSTENBURGERWEG 89
1703 RV HEERHUGOWAARD

INFO@VHA-M.NL   072 - 2029152

Onze diensten bieden wij ook aan in omliggende regio's