Over ons

LINDSAY VAN HALDEREN

LINDSAY VAN HALDEREN

Mijn naam is Lindsay van Halderen. Ik heb rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Gedurende mijn studie heb ik bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt, alwaar ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan. Daarnaast heb ik mij als vrijwilliger ingezet voor de Rechtswinkel Noord-Holland. Ik heb een advies-en procespraktijk binnen het civiele recht, met de nadruk op het personen-en familierecht. 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een nauwgezette aanpak. Indien mogelijk worden problemen zonder tussenkomst van een rechter geregeld, maar als er geen vooruitgang is aarzel ik niet om te procederen. 

Ik ben betrokken, gedreven en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt. Daarnaast ben ik toegankelijk, eerlijk en – niet onbelangrijk- goed bereikbaar. Ik ben snel in het beantwoorden van e-mails en/of de telefoon, zodat u niet te lang met vragen blijft zitten.

SHANNA VAN HALDEREN

SHANNA VAN HALDEREN

Mijn naam is Shanna van Halderen en ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gevolgd. Sinds 2018 ben ik werkzaam als mediator en coach. Door de opleiding relatiecoaching heb ik mij specifiek gericht op coaching tijdens scheidingen. Een scheiding zorgt voor veel onzekerheid, vragen en zorgen. Zorgen over de kinderen, financiën en woonruimte. In deze emotionele periode, zullen jullie samen eerlijke en haalbare afspraken moeten maken om er allebei zo goed mogelijk uit te komen. Als coach en financieel onderlegt mediator heb ik oog voor jullie beider belang. Het doel is het creëren van een win-win situatie voor jullie beiden.

Mijn aanpak kenmerkt zich dan ook door openheid, betrokkenheid en oprechtheid.

Image
Image

VH ADVOCATUUR & MEDIATION
Beukenlaan 23-024
1701 DA HEERHUGOWAARD

INFO@VHA-M.NL   072 - 2029152

Onze diensten bieden wij ook aan in omliggende regio's