Advocaat in dijk en waard
Mediation in Dijk en waard

VH Advocatuur & Mediation gevestigd te Dijk en Waard adviseert en procedeert in alle familierechtelijke geschillen. Heeft u over dit rechtsgebied vragen? Dan bent u bij ons in Dijk en Waard aan het juiste adres. Wij zullen uw vragen beantwoorden en nodigen u desgewenst uit voor een gratis kennismakingsgesprek op ons kantoor in Dijk en Waard.

Op zoek naar Mediation in Dijk en Waard, ook dan kunt u bij ons terecht. Gespecialiseerde mediator in echtscheiding. Uw scheiding snel en goed geregeld.

Image

LINDSAY VAN HALDEREN

Lindsay van Halderen heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Gedurende de rechtenstudie heeft zij bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt. Haar werkwijze kenmerkt zich door een nauwgezette aanpak. Zij is betrokken, gedreven en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt.

Advocaat en mediator

Image

SHANNA VAN HALDEREN

Shanna van Halderen heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Haar aanpak kenmerkt zich door duidelijkheid en oprechtheid. Zij is doelgericht.

Mediator en coach

Image

Wij kunnen u bijstaan als advocaat bij verschillende familierechtelijke onderwerpen, zoals:

Wij geven tevens (juridisch) advies over een procedure bij de rechtbank, een dagvaarding, een beschikking, een vonnis, overeenkomsten, een kort geding en het instellen van een hoger beroep. Wij denken graag met u mee over de beste strategie voor uw zaak.  

Bent u op zoek naar een advocaat in gemeente dijk en waard en omstreken, neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
Dit kan via onderstaande buttons.

Image
Image

VH ADVOCATUUR & MEDIATION
Beukenlaan 23-024
1701 DA HEERHUGOWAARD

INFO@VHA-M.NL   072 - 2029152

Onze diensten bieden wij ook aan in omliggende regio's