Advocaat in Heerhugowaard
Mediation in Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een advocaat in Heerhugowaard of in de regio Heerhugowaard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. VH Advocatuur & Mediation is een advocatenkantoor gevestigd in Heerhugowaard dat op een deskundige, betrouwbare en betrokken manier adviseert en procedeert.

Op zoek naar Mediation in Heerhugowaard, ook dan kunt u bij ons terecht. Gespecialiseerde mediator in echtscheiding. Uw scheiding snel en goed geregeld.

Wat is mediation?

Mediation tijdens een scheiding is een proces waarbij een neutrale derde partij, de mediator, helpt bij het oplossen van geschillen tussen de echtgenoten. De mediator faciliteert communicatie, helpt bij het identificeren van problemen en moedigt beide partijen aan om tot overeenstemming te komen over zaken zoals omgang kinderen, alimentatie en verdeling van bezittingen. Het doel is om een vreedzame en eerlijke oplossing te bereiken zonder tussenkomst van de rechtbank.

Goede en betrouwbare mediator

Het vinden van een goede mediator is essentieel voor een succesvolle scheiding. Je kunt beginnen door te zoeken naar mediators in jouw regio via online platforms, advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in familierecht, of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie. Zorg ervoor dat je kiest voor een mediator met ervaring in familierecht en die goed past bij jouw specifieke behoeften en situatie.

Mediator of advocaat

De keuze tussen een mediator en een advocaat hangt af van je specifieke situatie en voorkeuren. Een mediator kan nuttig zijn als je en je partner bereid zijn om samen te werken om tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank. Mediation is vaak minder formeel en kan sneller en goedkoper zijn dan een juridisch proces.

Aan de andere kant kan een advocaat nodig zijn als er sprake is van complexe juridische kwesties, als er een hoog niveau van conflict is tussen jou en je partner, of als mediation niet succesvol blijkt te zijn. Een advocaat kan je adviseren over je rechten, optreden als onderhandelaar namens jou en je belangen verdedigen in de rechtbank indien nodig.

In sommige gevallen kan een combinatie van beide benaderingen ook effectief zijn, waarbij je een mediator gebruikt om overeenstemming te bereiken en vervolgens een advocaat inschakelt om de overeenkomst juridisch te formaliseren. Het is verstandig om advies in te winnen en te overleggen met zowel mediators als advocaten om te bepalen welke aanpak het beste past bij jouw situatie.

Image

LINDSAY VAN HALDEREN

Lindsay van Halderen heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Gedurende de rechtenstudie heeft zij bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt. Haar werkwijze kenmerkt zich door een nauwgezette aanpak. Zij is betrokken, gedreven en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt.

Advocaat en mediator

Image

SHANNA VAN HALDEREN

Shanna van Halderen heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Haar aanpak kenmerkt zich door duidelijkheid en oprechtheid. Zij is doelgericht.

Mediator en coach

Image

Wij kunnen u bijstaan als advocaat bij verschillende familierechtelijke onderwerpen, zoals:

Wij geven tevens (juridisch) advies over een procedure bij de rechtbank, een dagvaarding, een beschikking, een vonnis, overeenkomsten, een kort geding en het instellen van een hoger beroep. Wij denken graag met u mee over de beste strategie voor uw zaak.  

Bent u op zoek naar een advocaat in Heerhugowaard en omstreken, neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.
Dit kan via onderstaande buttons.

Image
Image

VH ADVOCATUUR & MEDIATION
Beukenlaan 23-024
1701 DA HEERHUGOWAARD

INFO@VHA-M.NL   072 - 2029152

Onze diensten bieden wij ook aan in omliggende regio's