Individuele coaching

Onze ervaring leert dat het personen-en familierecht veel invloed kan hebben op het dagelijks leven. Geen enkel rechtsgebied is namelijk zo persoonlijk als het familierecht. Omdat wij ons hiervan bewust zijn, bieden wij individuele coaching aan om de cliënt(en) in deze moeilijke periode nog beter bij te staan. Soms is er namelijk simpelweg wat meer behoefte aan wat extra ondersteuning. In het coachingstraject kan bijvoorbeeld hulp worden geboden bij het leren omgaan met boosheid en/of verdriet of kan samen worden gekeken naar hoe het leven tijdens of na een echtscheiding op een andere manier zou kunnen worden vormgegeven. Ieder individu en hulpvraag is anders, zodat het individueel coachingstraject maatwerk vereist. 

INDIVIDUELE COACHING

Het uurtarief voor individuele coaching bedraagt € 60,-- ex btw.

ALS U WILT WETEN OF INDIVIDUELE COACHING IETS VOOR U IS, HOE LANG HET DUURT EN WELKE MOGELIJKHEDEN ER ZIJN, NEEM DAN CONTACT OP VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK.
DIT KAN VIA ONDERSTAAND BUTTONS.

Werkwijze coaching

Ik hanteer als coach en mediator vooral de transformatieve benadering. We onderzoeken in onze gesprekken samen welke (vaak onbewuste) overtuigingen jouw gevoelens en gedrag bepalen. Als je je hiervan bewust wordt, kun je kiezen: helpt het je verder, of staat het je in de weg. Ik zie echte kansen om ieder conflict of dilemma op te lossen en om het gevoel van machteloosheid dat zo ondermijnend kan zijn, te transformeren in kracht. Ik nodig je uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Image
Image

VH ADVOCATUUR & MEDIATION
Beukenlaan 23-024
1701 DA HEERHUGOWAARD

INFO@VHA-M.NL   072 - 2029152

Onze diensten bieden wij ook aan in omliggende regio's